Logo

Madpandekager med oksekødsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madpandekager med oksekødsfyld

 

Hjemmelavede pandekager med godt fyld fra tusindvis af madABC.dk's mange opskrifter - se opskriften her - til 4 personer.

 

# Ingredienser

Pandekager:

250 g hvedemel

6 dl mælk

4 æg

½ tsk salt

½ tsk peber

50 g smør

 

Fyld:

500 g oksekød, hakket ca. 16% fedt

1 ds majskerner, 150 g

1 ds hakkede tomater, 400 g.

200 g revet ost, mozzarella 45+

*

 

Pandekagedej:
Rør mel og mælk til jævning. pisk æg, salt og peber i.

Opvarm fedtstoffet på panden
Lav nu pandekagerne til der ikke er mere dej.

Tænd ovnen på 170 °C.

Fyld:
Svits det hakkede oksekød i en gryde.

Kom hakkede tomater, majs eller hvad du foretrækker i gryden.

Læg kød i pandekagerne til der ikke er mere kød tilbage.

Fold pandekagerne (som forårsruller) og læg dem i et ovnfast fad.

Drys revet ost ovenpå.

Sæt dem i ovnen indtil osten smelter, ca 10 min. på 170 °C varmluft ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her