Logo

Kaffe- og whiskyfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
10 Digestive kiks
100 g smør
4 blade husblas
2 æg
¾ dl sukker
1 dl kaffe
½ dl whisky
1 ½ dl piskefløde
Pynt: kaffe eller høvlet blokchokolade

Knus kiksene. Smelt smørret og bland det med de knuste digestive. Tryk blandingen ud på bunden af en tærteform, der er ca. 23 cm i diameter. Bag bunden ved 175 ° i 5-7 min. Lad den afkøle. Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende. Tryk vandet af husblasen og smelt den over svag varme i lidt af kaffen. Tilsæt resten af kaffen og whisky. Blandingen tilsættes de piskede æggeblommer under omrøring. Pisk fløden til skum og tilsæt den. Pisk til sidst æggehviderne hårdt og vend dem i. Hæld blandingen over kiksene og lad fromagen stå koldt mindst 2 timer før servering. Server med lidt malede kaffebønner strøet på.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?