Logo

Kyllinglever serveret på italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
serveret på lækre crostini.

50 g smør
200 g kyllingelever renset og skåret i kvarter
8 finthakkede salvieblade
1 spsk rødvinseddike
1 spsk kapers
2 spsk friskhakket bredbladet persille ( eller almindelig )
8 skiver baquette ( almindelig brød kan gøre det - men er ikke helt så godt)
olivenolie
1 fed hvidløg

Sæt ovnen på 200ºC. Smør de 8 skiver brød med olivenolie og hvidløg på den ene side og sæt dem ind i den varme ovn til de bliver gyldenbrune og sprøde
Smelt imens smørret på en pande, steg leveren sammen med salvien i
ganske få minutter - leveren skal være lyserød inden i. Tilsæt eddike,
kapers, persille og skru op for varmen og lade væden koge ind. Det skal
ske hurtigt, så leveren ikke bliver grå og sej. Hæld det hele i en
foodprocessor og blend til fin masse . Smag evt. til med lidt salt. Men
husk kaperserne i sig selv er salte. Smør massen på de ristede stykker
brød og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med spidskål, spinat og ostDenne fyldige æggekage gratineres med ost under grillen i ovnen inden servering
• Makrel i hvidvin - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagels med røget laksLækker bagel med røget laks og flødeost. Hertil forårsløg til at gøre retten frisk. Kan...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!