Logo

Kærnemælksost fra Bornholm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 l. kærnemælk
2 tsk salt
2-3 tsk kommen
Evt. 1 dl fløde
Tilbehør: Rugbrød og purløg
 
Kærnemælken opvarmes til ca. 700 under omrøring.

Når den er afkølet, hældes den i et klæde lagt over en skål, så vallen kan løbe fra.

Ostemassen smages til med salt og kommen.
Lad kærnemælksosten stå og modne nogle dage, inden den serveres på rugbrød med purløg.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LecsoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - Blodsukker er livsnødvendigtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MatjessalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os