Logo

Kærnemælksost fra Bornholm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. kærnemælk
2 tsk salt
2-3 tsk kommen
Evt. 1 dl fløde
Tilbehør: Rugbrød og purløg
 
Kærnemælken opvarmes til ca. 700 under omrøring.

Når den er afkølet, hældes den i et klæde lagt over en skål, så vallen kan løbe fra.

Ostemassen smages til med salt og kommen.
Lad kærnemælksosten stå og modne nogle dage, inden den serveres på rugbrød med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her