Logo

Kødboller - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små kødboller kan udmærket laves dagen før og tages med på kontoret den næste dag! Ide til lækkert mellemmåltid

Små kødboller kan udmærket laves dagen før og tages med på kontoret den næste dag! Ide til lækkert mellemmåltid

 

20 g gouda (30+)

2 kviste dild

100 g hakket svinekød (krydret)

1 spsk hvedeklid

1 tsk solsikkeolie

1 spsk ketchup

1 tsk friskost med krydderurter

1 skive toastbrød (25 g)

*

A. Skær osten i tern.

Skyl dilden og hak den fint.

Rør farsen med dild og hvedeklid og form den til nøddestore boller.

B. Tryk et stykke ost ind i midten af bollerne.

Varm olien op i en pande med belægning og steg kødbollerne på alle sider i 5 min.

C. Rør ketchup og friskost sammen.

Rist toastbrødet.

Anret kødbollerne med dressingen og toastbrødet.

 

Pr portion 1558/373 kJ/kcal. 29 g protein. 17 g fedt. 18 g kulhydrat. 3 g fibre
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?