Logo

Kødboller - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Små kødboller kan udmærket laves dagen før og tages med på kontoret den næste dag! Ide til lækkert mellemmåltid

Små kødboller kan udmærket laves dagen før og tages med på kontoret den næste dag! Ide til lækkert mellemmåltid

 

20 g gouda (30+)

2 kviste dild

100 g hakket svinekød (krydret)

1 spsk hvedeklid

1 tsk solsikkeolie

1 spsk ketchup

1 tsk friskost med krydderurter

1 skive toastbrød (25 g)

*

A. Skær osten i tern.

Skyl dilden og hak den fint.

Rør farsen med dild og hvedeklid og form den til nøddestore boller.

B. Tryk et stykke ost ind i midten af bollerne.

Varm olien op i en pande med belægning og steg kødbollerne på alle sider i 5 min.

C. Rør ketchup og friskost sammen.

Rist toastbrødet.

Anret kødbollerne med dressingen og toastbrødet.

 

Pr portion 1558/373 kJ/kcal. 29 g protein. 17 g fedt. 18 g kulhydrat. 3 g fibre
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat tallerken med skinkeEn salat tallerken med skinkestrimler er meget appetitlig, mættende og let at lave
• Gratineret laks En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sildesalat med karryFå det bedste ud af karryen ved at svitse den i et par minutter, før den røres i...
• Rabarberdessertkage på makronbund med rabarbersirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os