Logo

Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

250 g pasta
250 g hakket oksekød 8-10 %
2 fed hvidløg
1 skiver af frisk filonebrød
snittet bredbladet persille
olivenolie
Salt og peber

Form kødet til små kødboller og drys dem med salt og peber. Skær brødet i små tern. Skær hvidløget i skiver og svits gyldne på panden i olie og tag op. Steg brødterningerne sprøde i lidt olie på panden og tag op. Steg kødbollerne på panden. Vend nykogt spaghetti med hvidløget og croutoner og server til kødbollerne. Drys persille over og server ketchup til.

Ketchup er ikke fy, fy skamme. Det er faktisk bare tomat, sukker, eddike og krydderier. Vend fx kyllingefilet med lidt ketchup, friskrevet ingefær og soya det sidste minutter på panden.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?