Logo

Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

250 g pasta
250 g hakket oksekød 8-10 %
2 fed hvidløg
1 skiver af frisk filonebrød
snittet bredbladet persille
olivenolie
Salt og peber

Form kødet til små kødboller og drys dem med salt og peber. Skær brødet i små tern. Skær hvidløget i skiver og svits gyldne på panden i olie og tag op. Steg brødterningerne sprøde i lidt olie på panden og tag op. Steg kødbollerne på panden. Vend nykogt spaghetti med hvidløget og croutoner og server til kødbollerne. Drys persille over og server ketchup til.

Ketchup er ikke fy, fy skamme. Det er faktisk bare tomat, sukker, eddike og krydderier. Vend fx kyllingefilet med lidt ketchup, friskrevet ingefær og soya det sidste minutter på panden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk kartoffel omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunpølser i svøbEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte vårsild med dijonsennep og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!