Logo

Kødslikkepinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hakket oksekød
2 æg
3 spsk sojasauce
peber
20 træpinde á 12 cm (fx. blomsterpinde)

Kødet røres med æg, sojasauce og peber.
Formes til 20 aflange "bøffer".
De steges i brunet margarine 4-5 min. på hver side.
En pind stikkes i hver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pocheret æg med grønne asparges og kørvelmayonnaiseAsparges er en delikatesse, der efterhånden fås i alle supermarkeder. De er nemme at...
• Danish meat balls - rissoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeefmad med karamelliserede løg og chimichurriChimichurri er en argentinsk krydderurtesalsa, der bruges mest til oksekød. Her giver den...
• Milkshake med jordbær og jordbær med chokoladeDen cremede milkshake med jordbær kan både serveres som dessert og et friskt mellemmåltid....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os