Logo

Kødslikkepinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hakket oksekød
2 æg
3 spsk sojasauce
peber
20 træpinde á 12 cm (fx. blomsterpinde)

Kødet røres med æg, sojasauce og peber.
Formes til 20 aflange "bøffer".
De steges i brunet margarine 4-5 min. på hver side.
En pind stikkes i hver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PinsefrokostSild med radise- og purløgscreme, røget mørbrad med marinerede grønsager, rød kage med...
• Chili BurgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskefrokost - opskrifter på lækker gæstemadInviter på en lækker påskefrokost med både sild, æg og lammekød traditionelt med en twist....
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!