Logo

Løgsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 - 600 g sildefilet
3-4 løg
1 stk citron
3-4 spsk jomfru olivenolie
1 dl vand
Havsalt og friskkværnet peber
Køb friske eller frosne sildefilet
 
Silden skylles, klip rygfinnen af.
Fold sildefileterne ud med kød siden opad, drys med lidt salt og friskkværnet peber, samt saft af 1/2 citron.
Fold silden sammen på tværs.
Løgene pilles og skæres i ringe, der brydes op i ringe.
Et ovnfast fad smøres med olivenolie.
Løgringene lægges i bunden af fadet, sildene lægges ovenpå.
De skrællede citronskiver lægges ned mellem sildene.
Til sidst hældes lidt olivenolie over, drys med havsalt og friskkværnet
peber, hæld lidt vand ved.
Steges i ovnen ved 180-200ºC i ca. 10-15 minutter, til de er gyldne i
skindet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondeomelet med gulerødderEn bondeomelet består af blandt andet af kartofler og gulerødder. Omeletten er lækker som...
• Pandekager med mangoldSpændende frokostret hvor hjemmelavede pandekager fyldes med mangold (måske bedre kendt...
• Butterdejstrekanter, fyldteKønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og...
• Apple pie og den perfekte tærtedejNår man læser amerikanske opskrifter, madklummer og lignende, hvor pie (tærte) er emnet,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os