Logo

Lakseæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hårdkogte æg
1 spsk piskefløde
50 g røget laks
1 citronskive
dild
 
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem.
Rør de moste blommer sammen med 1 spsk fløde og kom det i de halve æg.
Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå.
Pynt med citron og dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild i øllageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med letrøget flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerpostej med kartoffelsalat og sursøde grønsagerDenne postej er virkelig værtindevenlig. Den skal nemlig forberedes 1-2 dage før,, så...
• Risbudding, koldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os