Logo

Lakseæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hårdkogte æg
1 spsk piskefløde
50 g røget laks
1 citronskive
dild
 
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem.
Rør de moste blommer sammen med 1 spsk fløde og kom det i de halve æg.
Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå.
Pynt med citron og dild.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med kalkun, spidskål og mangochutney 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gretes røde sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skidne æg - æg i sennepssauceDen gamle klassiker "Skidne æg" blev traditionelt serveret påskelørdag. Vi har smagt...
• Rabarberkage med kokos - varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os