Logo

Lammebov med bouillonkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammebov
150-200 g oliven
1 bdt bredbladet persille, renset.
8-10 fed hvidløg, groft hakket
1 kg nye kartofler, rensede
1/2 l kalve eller hønsebouillon
salt
peber

Køb en lammebov og spørg din slagter, om han vil udbene den for dig. Krydr den med salt og peber. Fyld den med oliven, persille og hvidløg. Snør den godt sammen.

Læg kødet i en stor jernpande med kant eller i et fad sammen med de nye kartofler og bouillonen. Sæt det i ovnen ved 180 º C i ca. 1 time. Servér lammekødet, som det er; med vin og brød til.

Boven er også dejlig kold, for eksempel til skovturen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hytteost med karse - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid
• Fried herringsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med røget andebryst, rabarberkompot og aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med friske jordbærLet dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os