Logo

Lammebrød fra abuzzerne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g tynde lammekødskiver
hvedemel
olivenolie
100 g hakkede sorte oliven
1/2 lille hakket grøn peberfrugt
lidt oregano
1/2 spsk citronsaft

Vend 500 g tynde lammekødskiver i hvedemel og steg skiverne på begge sider i olivenolie i 3-4 minutter.
Tilsæt 100 g hakkede sorte oliven, 1/2 lille hakket grøn peberfrugt, lidt oregano og 1/2 spsk citronsaft.
Lad det hele snurre sammen for svag varme i ca 2 minutter, smag til med salt og server retten på portionstallerkner.
Giv godt landbrød eller lignende til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med røget laksLækker bagel med røget laks og flødeost. Hertil forårsløg til at gøre retten frisk. Kan...
• Okseruller med olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Briesnitter med bladselleriHvis du vil servere lidt godt til dig selv til frokost så prøv denne opskrift på sandwich...
• Ananas-chokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os