Logo

Lammebrød fra abuzzerne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g tynde lammekødskiver
hvedemel
olivenolie
100 g hakkede sorte oliven
½ lille hakket grøn peberfrugt
lidt oregano
½ spsk citronsaft

Vend 500 g tynde lammekødskiver i hvedemel og steg skiverne på begge sider i olivenolie i 3-4 minutter.
Tilsæt 100 g hakkede sorte oliven, ½ lille hakket grøn peberfrugt, lidt oregano og ½ spsk citronsaft.
Lad det hele snurre sammen for svag varme i ca 2 minutter, smag til med salt og server retten på portionstallerkner.
Giv godt landbrød eller lignende til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her