Logo

Laksetatar - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)

Ide til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)

 

1 blad husblas

1 dl rødbedesaft

½ tsk æbleeddike

havsalt

50 g frisk laks

1 skalotteløg

½ tsk olivenolie

citronpeber

3-4 kviste kørvel

4 agurkeskiver

1 skive rugbrød

*

A. Læg husblassen i blød i koldt vand.

Varm rødbedesaften op, pres vandet af husblassen og opløs den i rødbedesaften.

Krydr med eddike og salt.

Hæld saften i en lille form, stil den koldt og lad den stivne.

B. Skyl laksen, dup den tør og sæt den i fryseren i 15 min.

Skær skalotteløget og den let frosne laks i små tern.

C. Rør løg og laks med olivenolien.

Krydr med salt og citron peber.

D. Skyl kørvelen, hak halvdelen fint og bland den i laksetataren.

Læg tataren på agurkeskiverne og pynt med resten af kørvelen.

Læg agurkeskiverne på rugbrødet.

E. Vend rødbedegeleen ud og server den til.

 

Pro Portion 980/240 kJ/kcal. 13 g protein. 7 g fedt. 30 g kulhydrat. 6 g fibre
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza, tyrkiskPizza kan laves på dansk, spansk, italiensk og ... men her er en tyrkisk med oksekød
• Croque Monsieur sandwichDen ristede sandwich croque monsieur er franskmændenes mest kendte bidrag til...
• Ristet tofuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melon og ferskner med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os