Logo

Laksetatar - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)

Ide til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)

 

1 blad husblas

1 dl rødbedesaft

½ tsk æbleeddike

havsalt

50 g frisk laks

1 skalotteløg

½ tsk olivenolie

citronpeber

3-4 kviste kørvel

4 agurkeskiver

1 skive rugbrød

*

A. Læg husblassen i blød i koldt vand.

Varm rødbedesaften op, pres vandet af husblassen og opløs den i rødbedesaften.

Krydr med eddike og salt.

Hæld saften i en lille form, stil den koldt og lad den stivne.

B. Skyl laksen, dup den tør og sæt den i fryseren i 15 min.

Skær skalotteløget og den let frosne laks i små tern.

C. Rør løg og laks med olivenolien.

Krydr med salt og citron peber.

D. Skyl kørvelen, hak halvdelen fint og bland den i laksetataren.

Læg tataren på agurkeskiverne og pynt med resten af kørvelen.

Læg agurkeskiverne på rugbrødet.

E. Vend rødbedegeleen ud og server den til.

 

Pro Portion 980/240 kJ/kcal. 13 g protein. 7 g fedt. 30 g kulhydrat. 6 g fibre
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med kylling og svampeDenne omelet med kylling og svampe er nem og hurtig at lave. Den er perfekt til frokost...
• BroccolipirogerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget...
• Perfekte rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrokantisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!