Logo

Lucas sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 røgede sild
2 hårdkogte æg
olie, eddike, sennep, tomatpure
salt, peber, paprika
Pynt: hakket løg og kørvel.
 
Æggeblommerne moses med sennep, salt, paprika og peber, og røres med
olie og eddike eller tomatpure.
Dressingen hældes over sildene, der pyntes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hønsesalat med selleri og karryDenne spændende hønsesalat er smagt til med karry og har fået fylde og bid af to slags...
• SquashomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffelmadderKogte kolde nye kartofler smager skønt og er meget delikate som pålæg på smørrebrød og...
• Glaseret sherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os