Logo

Lun røget sild med stuvet selleri og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store røget sild
400 g kogte kolde kartofler
1/4 kogt knoldselleri i tern
25 g smør
25 hvedemel
1 dl kartoffel-sellerivand
2 dl kaffefløde
salt og peber
lidt reven muskatnød
 
Lav en smørbolle og tilsæt vand så det stadig har en tyk konsistens. Tilsæt herefter kaffefløde og smag til med salt, peber og lidt reven muskatnød.
Vend kartoffel og selleritern i og varm igennem.
Silden lunes let i ovn eller på pande med folie over.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med flæsk og rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Makronsnitter, Ritas En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagel med æg og baconDenne bagel med æg, bacon og flødeost kan spises som morgenmad, eller til frokosten. Er...
• ÆbleringeSimpel dessert eller snack hvor æbleringe dyppes i en dej lavet af blandt andet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os