Logo

Lun røget sild med stuvet selleri og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store røget sild
400 g kogte kolde kartofler
¼ kogt knoldselleri i tern
25 g smør
25 hvedemel
1 dl kartoffel-sellerivand
2 dl kaffefløde
salt og peber
lidt reven muskatnød
 
Lav en smørbolle og tilsæt vand så det stadig har en tyk konsistens. Tilsæt herefter kaffefløde og smag til med salt, peber og lidt reven muskatnød.
Vend kartoffel og selleritern i og varm igennem.
Silden lunes let i ovn eller på pande med folie over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her