Logo

Lune røgede sild med radisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl eddike
3/4 dl sukker
2 finthakkede løg
1/2 dl solsikkeolie
2 bdt radiser
1 bdt purløg
salt og lidt friskkværnet sort peber
nykogte kartofler
4 nyrøgede sild
 
Kog eddike og sukker sammen i en lille gryde.
Tag det af blusset og rør de hakkede løg i sammen med olien og lidt peber.
Når det er koldt vendes de rensede skivede radiser i sammen med den
snittede purløg.
Lad det stå og trække i 25 min.
Skrub kartofler godt og kog dem med skrællen i 20 min. i letsaltet vand.
Lun sildene i 8-10 min. i ovnen ved 180ºC.
Tag dem ud, fjern benet og luk dem sammen igen.
Server sildene sammen med de varme pillede kartofler og radisesaucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejetortilla med guacamoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FiskefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget lakseroseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebund med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os