Logo

Lune røgede sild med radisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl eddike
¾ dl sukker
2 finthakkede løg
½ dl solsikkeolie
2 bdt radiser
1 bdt purløg
salt og lidt friskkværnet sort peber
nykogte kartofler
4 nyrøgede sild
 
Kog eddike og sukker sammen i en lille gryde.
Tag det af blusset og rør de hakkede løg i sammen med olien og lidt peber.
Når det er koldt vendes de rensede skivede radiser i sammen med den
snittede purløg.
Lad det stå og trække i 25 min.
Skrub kartofler godt og kog dem med skrællen i 20 min. i letsaltet vand.
Lun sildene i 8-10 min. i ovnen ved 180ºC.
Tag dem ud, fjern benet og luk dem sammen igen.
Server sildene sammen med de varme pillede kartofler og radisesaucen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?