Logo

Lune marinerede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 udbenede sild
1 dl rugmel eller hvedemel
1-2 løg
salt, peber
Smør til stegning
 
Marinade:
1/2 dl lagereddike
1/2 dl vand
2 spsk sukker
2 spsk balsamico vineddike
salt, peber
 
Rør eddike, vand, sukker samt lidt salt og peber sammen og smag til med
balsamico.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Giv dem evt. et opkog så smagen mildnes.
Gå sildene efter for små ben og drys dem indvendig med salt og peber.
Læg dem på en varm pande med smør og hold på dem så de ikke åbner sig og steg dem i ca. 3 min. på hver side.
Læg sildene på et fad, kom marinade og løg over og spis dem straks mens
de endnu er sprøde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte saltsild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk omelet - Fu Yong HaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomater bagt med ægEn simple men lækker frokost ret med tomater, æg og hvidløg. Retten serveres sammen med...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os