Logo

Luncheon meat balls - rissole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Luncheon meat balls - rissole

(Frokostfrikadeller)

Forcemeat:

1/2 lb (1/4 kg) lean pork

1/2 lb (1/4 kg) beef or veal

About 2 dl milk or water

1 egg

1-2 tablesp. (40 g) flour

1 small onion

 

Mince the meat (if not already minced) together with the onion and beat all the ingredients together in a mixer, if available.

When beating by hand it is easiest to beat the egg and liquid separately, afterwards add­ing it to the meat alternatively with the flour and spices.

Leave the forcemeat in a cold place for at least 20 min.

The forcemeat may be spiced with curry or paprika to add a piquant flavour.

Form with a teaspoon and fry in browned butter until cooked through.

Serve hot.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte saltsild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk omelet - Fu Yong HaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomater bagt med ægEn simple men lækker frokost ret med tomater, æg og hvidløg. Retten serveres sammen med...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os