Logo

Lun tærte med ost og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
100 g koldt smør
175 g hvedemel
1 ½ spsk koldt vand
 
Fyld:
300 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
2 dl vand
200 g Cheasy Salattern 3%
2 ½ dl mælk
3 æg (str. mellem)
1 tsk tørret oregano
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g Cheasy Revet Ost 10%
 
Tilbehør
300 g revne gulerod
300 g ærter
300 g majs
360 g grovbrød
 
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, til det ligner revet ost. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen.
Tryk den ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter).
Lad dejen gå ¾ op ad formens side.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst  ½ time.
Forbag bunden midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
 
Fyld: Bring broccoli og vand i kog i en lille gryde.
Kog ved jævn varme og under låg i ca. 2 min.
Vend broccolien en gang under kogningen og hæld den til afdrypning i en sigte.
Hæld Cheasy Salattern til afdrypning i en sigte.
Pisk mælk, æg, oregano, salt og peber sammen.
 
Fordel broccoli og Cheasy Salattern i den forbagte bund.
Hæld æggeblandingen over og bag tærten  ½ time midt i ovnen ved 200°C.
Fordel Cheasy revet ost på tærten og bag den yderligere i 15 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?