Logo

Majsmuffins med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
140 g majsmel
140 g hvedemel
30 g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 dl kærnemælk
2 æg
70 g smør, smeltet
120 g revet ost
90 g baconterninger

Ovnen forvarmes til 180°C.
En muffinplade med plads til 12 stk smøres eller anvend papirsforme.
Hæld majsmel, hvedemel, sukker og bagepulver i røreskålen.
Tilsæt lidt salt.
Pisk æg, kærnemælk og smeltet smør sammen.
Lav en fordybning i melet og hæld mælkeblandingen i.
Rør det let sammen med en grydeske.
Det gør ikke noget at der er klumper i dejen.
Vend ost og stegte bacontern i.
Fordel dejen i formene og bag dem 15-20 min.
Vend de færdigbagte muffins ud på en rist.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccolitærte med rucola og parmasanost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pintxos med piperade og SerranoskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden sukker- diabetikerBanankage, der er velegnet til diabetikere i det kagen ikke indeholder sukker med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os