Logo

Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytte

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

300 g kyllingefilet

Kager:

1 æg

½ dåse afdryppede majs

½ dl majs- eller hvedemel

En lille håndfuld hakket koriander

1 spsk soyasauce

1 spsk sukker

Olie, salt og peber

½ bæger hytteost

  

Pisk ægget sammen og bland med finthakket kylling, -mel, sukker, soja, koriander, salt og peber.

Lad blandingen hvile i køletasken en times tid.

Form til kager, se billedet, med en ske og sæt dem på den varme pande.

Hæld olie på panden og steg kyllingekagerne ca. 2-3 min. på hver side.

Serveres med hytteost.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?