Logo

Majs og bacon muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 skiver bacon
120 g hvedemel
155 g majsmel
3 spsk sukker
1 spsk bagepulver
1/2 tsk salt
2 dl væde
1 æg
60 g majs

Steg baconskiverne til de er sprøde.
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Gem fedtet.
Smuldr baconskiverne og stil det til side.
Bland hvedemel og majsmel, bagepulver, salt og baconstykkerne i en skål for sig.
Pisk væde, æg, majskorn og baconfedt i en skål for sig.
Bland tørt og vådt forsigtigt sammen og hæld dejen i 18 smurte linseforme.
Bag dem ved 200°C i ca. 15 minutter på miderste rille.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost CalzoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gravad mørbradServeres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os