Logo

Mager æggesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hytteost
4 æg str. M
1 spsk karry
1 tsk salt
evt. klippet karse

Kog æggene hårdkogt, og hak dem. Blandes og smages til med de øvrige ingredienser. Skal trække i køleskabet mindst 1 time.

Serveres enten på rugbrød, eller som sandwich.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brushetta med broccolli, kapers og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Clubagtig sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os