Logo

Majssalat med røde bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g langkornede ris
4 spsk ketchup
1 tsk stærk sennep
4 spsk eddike
1/2 tsk cayennepeber
1 tsk sukker
1 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 dåse røde kidneybønner
1 dåse majskerner
1 forårsløg
100 g tynde pølser

En 1/2 l vand bringes i kog med 1/2 tsk salt.
Risene koger ca. 12-15 minutter og stilles til afdrypning.
Ketchup røres med sennep, eddike, cayennepeber og sukker.
Hvidløg presses over dressingen.
Olien piskes sammen med dressingen.
Bønner og majs bruses over med koldt vand og drypper af.
Løget skæres i tynde skiver sammen med pølsen.
Alle ingredienser blandes med dressingen og salaten trækker mindst 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med skinkePirogger kan laves med et utal af råvarer. I denne lette opskrift skal fyldet laves af...
• Clubsandwich med kylling og baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejer med jasminris og salsa, indiskPrøv en ægte indisk 'curry' med masser af krydderier og en indisk udgave af tomatsalsa....
• Marengsbunde med appelsin-rabarber chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os