Logo

Majssalat med røde bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g langkornede ris
4 spsk ketchup
1 tsk stærk sennep
4 spsk eddike
½ tsk cayennepeber
1 tsk sukker
1 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 dåse røde kidneybønner
1 dåse majskerner
1 forårsløg
100 g tynde pølser

En ½ l vand bringes i kog med ½ tsk salt.
Risene koger ca. 12-15 minutter og stilles til afdrypning.
Ketchup røres med sennep, eddike, cayennepeber og sukker.
Hvidløg presses over dressingen.
Olien piskes sammen med dressingen.
Bønner og majs bruses over med koldt vand og drypper af.
Løget skæres i tynde skiver sammen med pølsen.
Alle ingredienser blandes med dressingen og salaten trækker mindst 1 time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?