Logo

Makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Filet af to makrel, helst bundgarnsmakrel, det er de fedeste og bedste
1 spsk olie
salt og peber
4 skiver brød til at riste
½ dl tomatolie
lidt løvstikke
4 skiver tyndskåret serrrano/parmeskinke

Steg fisken næsten færdig på skindsiden i lidt olie. Krydr med alt og peber.
Smør tomatolie på den ene side af brødskiven og riste den under grillen i ovnen. Brødet skal være sprødt på begge sider - men blødt i midten.
Anret den stegte makrel side om side med tomattoasten, som dækkes af skinken. Krydr med lidt hakket løvstikke.

Tomatolie:
200 gr. soltørrede tomater
2 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
4 dl olivenolie
salt og peber

Alle ingredienserne mikses til en jævn pure. Hælder på flaske og kan holde i lang tid på køl
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?