Logo

Makrel i hvidvin - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 citron
3 mellemstore makreller, uden ben
25 g persille
1 1/4 dl tør hvidvin
salt og peber
15 g smør

Lad makrellerne trække i citronsaften.
Fyld dem med persille.
Læg makrellerne i et fad og hæld hvidvin ved.
Tilsæt salt og peber og kom nogle smørklatter hen over.
Sæt fadet med låg i ovnen i 6 minutter ved 100%.
Vend fisken og steg i endnu 6 minutter ved 100%

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med nye kartofler og rygeostEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• Focaccia med tomat og artiskok Focaccia stammer oprindeligt fra Italien og er en slags fladbrød eller boller. Her laves...
• Røræg MexicanskDet mexicanske køkken har aldrig været lettere og lækrere. Prøv denne cremede æggeret på...
• Pandekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os