Logo

Makronsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 pl. butterdej
1 1/2 dl jordbær -eller hindbærsyltetøj
2 dl kagecreme
2 æggehvider
100 g sukker
100 g malede mandler
1 tsk hjortetaksalt

Lad 2 plader butterdej tø op i 20 minutter.Lav cremen imens.
Kagecremen kan også købes i butikken.
Rul derefter hver plade ud til ca dobbelt længde.
Skær en smal bræmme af i hver side, så dejen hæver jævnt.
Kom cremen og jordbær- eller hindbærsyltetøjet på stængerne.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i og bland forsigtigt de malede mandler og hjortetaksalt i.
Fordel marengsmassen over fyldet, så det dækker.
Bag stængerne ved 200ºC ca 20 minutter.
Skær stængerne i skrå snitter.
Der bliver 12 -14 stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pestomarineret kartoffel med paprika-pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Christmas LunchDanish Christmas lunch is just as important as the preceding dinner, and is usually held...
• Pølser i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!