Logo

Makronsnitter, Ritas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kager

Mørdej:
250 g margarine
450 g hvedemel
½ spsk bagepulver
200 g sukker
4 æggeblommer
450 g hindbærsyltetøj

Marengsmasse:
4 æggehvider (er gemt ovenfor)
500 g flormelis
1 ½ tsk mandelessens
20 knuste tvebakker eller makroner

1: Margarinen smuldres i melet tilsat bagepulver. Heri æltes sukker og æggeblommer. Mørdejen æltes godt sammen, og udrulles på en bradepande. Forbages i ovnen v. 160ºC i ca. 20 min. Stikkes evt. med en gaffel for at give lufthuller.

2: Bagepladen tages ud, og mørdej'en dækkes med hindbærsyltetøj, som smålunes i en gryde for ikke at give bunden et chock.

3: Æggehviderne udrøres (skal ej piskes) med flormelis og mandelessens. Tvebakker eller makroner blandes godt i. Marengsmassen smøres ud over hindbærsyltetøjet, og bradepanden stilles i ovnen v. 200ºC i ca. 15 min.(til overfladen er gyldenbrun - som hos bageren).

4: Resultatet kan evt. straks skæres ud i snitter og evt. fryses.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?