Logo

Makronsnitter, Ritas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

Mørdej:
250 g margarine
450 g hvedemel
½ spsk bagepulver
200 g sukker
4 æggeblommer
450 g hindbærsyltetøj

Marengsmasse:
4 æggehvider (er gemt ovenfor)
500 g flormelis
1 ½ tsk mandelessens
20 knuste tvebakker eller makroner

1: Margarinen smuldres i melet tilsat bagepulver. Heri æltes sukker og æggeblommer. Mørdejen æltes godt sammen, og udrulles på en bradepande. Forbages i ovnen v. 160ºC i ca. 20 min. Stikkes evt. med en gaffel for at give lufthuller.

2: Bagepladen tages ud, og mørdej'en dækkes med hindbærsyltetøj, som smålunes i en gryde for ikke at give bunden et chock.

3: Æggehviderne udrøres (skal ej piskes) med flormelis og mandelessens. Tvebakker eller makroner blandes godt i. Marengsmassen smøres ud over hindbærsyltetøjet, og bradepanden stilles i ovnen v. 200ºC i ca. 15 min.(til overfladen er gyldenbrun - som hos bageren).

4: Resultatet kan evt. straks skæres ud i snitter og evt. fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spegeskinke og ægSaltet og røget! -herlig sommermad. Der er godt forslag i en spegeskinke, et røget...
• kalkun gryderet med grønsager, serveret med couscousEn sund og smagfuld kalkunragout med grønsager, serveret med varm couscous. Kødet kan være...
• StockholmersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød nøddekurv med Juraçon­-mynthe iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!