Logo

Makronsnitter, Ritas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

Mørdej:
250 g margarine
450 g hvedemel
1/2 spsk bagepulver
200 g sukker
4 æggeblommer
450 g hindbærsyltetøj

Marengsmasse:
4 æggehvider (er gemt ovenfor)
500 g flormelis
1 1/2 tsk mandelessens
20 knuste tvebakker eller makroner

1: Margarinen smuldres i melet tilsat bagepulver. Heri æltes sukker og æggeblommer. Mørdejen æltes godt sammen, og udrulles på en bradepande. Forbages i ovnen v. 160ºC i ca. 20 min. Stikkes evt. med en gaffel for at give lufthuller.

2: Bagepladen tages ud, og mørdej'en dækkes med hindbærsyltetøj, som smålunes i en gryde for ikke at give bunden et chock.

3: Æggehviderne udrøres (skal ej piskes) med flormelis og mandelessens. Tvebakker eller makroner blandes godt i. Marengsmassen smøres ud over hindbærsyltetøjet, og bradepanden stilles i ovnen v. 200ºC i ca. 15 min.(til overfladen er gyldenbrun - som hos bageren).

4: Resultatet kan evt. straks skæres ud i snitter og evt. fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med spinat og gedefeta En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Makrel i hvidvin - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagels med røget sildEn bagel med et lidt anderledes indhold i form af røget sild, avokado og forårsløg. Om det...
• Æbleskiver uden æg, Bedstemors Æbleskiver hører vinteren til. Her er et bud på en allergivenlig opskrift uden æg. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os