Logo

Marinerede sild i sennepsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 marinerede sild
2 store æbler
3 stængler blegselleri
1 stort løg
2 syltede agurker
2 små tomater
1 bdt persille
purløg
 
Sennepsfløde:
1 hårdkogt æg
1 rå æggeblomme
1-2 spsk usødet lys sennep
2 dl fløde, ca
 
Skær 1 afdryppet sild i smalle snitter og resten i mindre terninger.
Skær skrællede æbler i små terninger og skyllede blegselleristængler
i smalle snitter.
Hak løg og syltede agurker fint.
Pil det hårdkogte æg, tag blommen ud og gnid den ud i en skål med en ske. Hak æggehviden og bland den med det øvrige salatfyld.
Rør den kogte æggeblomme med den rå æggeblomme og sennep.
Pisk fløden halvstiv og vend den i dressingen evt. smages til med lidt
mere salt og peber, afhængig af hvor stærk en sennep man bruger.
Tag den strimlede sildefilet fra og vend resten af fyldet i senneps
dressingen.
Anret salaten i en skål og pynt med de udskårne silde stykker, klippet
purløg og små tomat snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Himmelsk svinesandwich En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk bondeomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunfilet med mozzarella, gulerødder og porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os