Logo

Marinerede sild med karrysalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 marinerede sildefileter
salatblade
dild
rugbrød eller knækbrød

Salat:
1 dl god mayonnaise
1 tsk karry
salt
peber
et nip sukker
250 g champignon
1 tsk rapsolie
citronsaft

Skær champignonerne i skiver og damp dem i 1 tsk olie på en pande, til al væde er fordampet.
De må endelig ikke brune.
Hæld dem over på en tallerken til afkøling.
Smag mayonnaise til med salt, peber, karry, sukker og citronsaft og vend champignonerne i.
Anret karrysalaten på en tallerken med sildene og pynt med salatblade og dild.
Server knækbrød eller rugbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sild med stuvede kartoflerDe stegte sild må gerne trække; lagen; flere dage, og er også gode til frokost på rugbrød
• Kogte æg med sennepssauce - Skidne ægIngen påske uden æg: Navnet skidne æg er måske ikke så appetitligt, men man skal ikke lade...
• TorskerognssalatTorskerogn smager fantastisk og er nemt og enkelt at tilberede - sæson i de første måneder...
• Tofu is med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os