Logo

Marinerede stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g udbenede sildefiléter
Lage:
2 dl sukker
3 dl eddike

Sildefiléterne rengøres og vendes i hvedemel tilsat salt og peber, hvorefter de steges i ca 5 minutter på hver side, til de er gyldenbrune. Herefter lægges de i lagen af sukker og eddike.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med varmrøget laksNyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte laksen med friskrøget...
• Gratinerede porrebrødServer denne lille grønne ret som forret eller til frokost du kan evt. tilføje et par...
• SildelagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os