Logo

Marineret blandet bønnesalat ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ dl brune bønner eller en ds konserverede bønner (kidney beans/ røde bønner)
¼ dl haricots verts eller snittebønner
¼ dl løg eller en lille porre
¼ dl peberfrugt (gul eller grøn)
1 dl tomater
persille
 
Dressing:
½ portion Vinaigrettesauce ♥
 
Læg de brune bønner i blød, se anvisning på pak­ken.
Kog bønnerne 45-60 minutter, og hvis de ik­ke har været lagt i blød, ca. 11/2 time.
Hvis der bru­ges henkogte bønner fra dåse, hældes væden fra.
Forkog haricots verts eller snittebønner.
Bland vinaigrettesaucen og smag den til med ½ fed presset hvidløg og 1 tsk estragon, timian eller oregano.
Hæld dressingen over de varme bønner og lad dem blive kolde.
Eller bland alle grønsager undtagen tomater.
Hæld vinaigrettesaucen over (2-3 spsk).
Bland hakket løg og porreskiver i.
Læg bønnesa­laten på en bund af tomatskiver.
 
Server den enten som forret, opskriften rækker så til 8 personer, eller som vegetarisk hovedret og server den da med groft brød og blød plantemar­ganne.
 
Næringsværdi i 1 portion bønnesalat, 1 skive groft brød f. eks. landbrød med solsikkekerner og et stykke knækbrød med blød plantemargarine og 2 skiver ost (30+/17% fedt), 1 appelsin.
 
kj 2340, kcal 560, fibre 14,5g, fedt 18,2g (29E%), mættet fedt 5,7g, flerumættet fedt 6,7g, P/S 1,2, kolesterol 19 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her