Logo

Marineret halloumiost med tomater på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g halloumiost
350 g cherrytomater mindst 24 stk
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk knuste peberkorn
1 tsk friskhakket oregano
2 tsk friskhakket persille
Saft af ½ citron

Skær osten i 1 cm store tern og kom dem i en skål sammen med cherrytomaterne.
Tilsæt olie, hvidløg, peberkorn, oregano, persille og citronsaft.
Bland det og lad det trække et par timer.
Stik skiftevis ost og tomater på cocktailpinde, 24 ialt.
Pensl med resten af marinaden og server dem.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her