Logo

Marineret halloumiost med tomater på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g halloumiost
350 g cherrytomater mindst 24 stk
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk knuste peberkorn
1 tsk friskhakket oregano
2 tsk friskhakket persille
Saft af 1/2 citron

Skær osten i 1 cm store tern og kom dem i en skål sammen med cherrytomaterne.
Tilsæt olie, hvidløg, peberkorn, oregano, persille og citronsaft.
Bland det og lad det trække et par timer.
Stik skiftevis ost og tomater på cocktailpinde, 24 ialt.
Pensl med resten af marinaden og server dem.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske lammekødspakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsost med broccoliHar man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!