Logo

Matjessild i gravlakssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
2 matjesfileter
1 dl mayonaise
1 1/2 spsk sød sennep
2 tsk fransk lys og usødet sennep
1 spsk sukker
1 tsk hp sauce
3/4 dl fint hakket dild
dildkviste
 
Kog æggene og pil dem.
Lad sildene dryppe godt af og læg dem på et fad.
Rør mayonnaise, sennep, sukker, HP-sauce og hakket dild sammen.
Lad det stå 10 min.
Rør i det igen og hæld over sildene.
Del æggene i halve og anret dem rundt på fadet.
Pynt med dildkviste.
Server evt. med kogte kartofler og brød til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Miniburgere - SlidersSliders er et amerikansk begreb for små burgere serveret med forskelligt fyld. Man får...
• Boghvedepilav - i trykkogerPilaf består originalt af ris, der koges i en krydret bouillon. Her laves pilaf med...
• Abrikoskage med ribssirupAbrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os