Logo

Kartoffelsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 kryddersild
5 mellemstore kartofler
3 hårdkogte æg
50 g mayonaise
1 dl letpisket piskefløde
Vineddike, karry, salt og sukker efter smag
4 spsk purløg
4 tomater

Skær sildene i små stykker. Skær kartofler og 2 æg i skiver og hak det tredie æg.
Læg en bund af kartofler og æg på et fad.
Bland mayonnaise med fløde, og smag til med vineddike, karry, salt og en anelse sukker.
Hæld mayonnaiseblandingen over kartofler og æg. Læg sildene tæt her over, og drys med det hakkede æg til sidst.
Pynt med purløg og tomatbåde.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her