Logo

Kartoffeltimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 store spisekartofler i tynde skiver
75 g smør
25 g frisk ingefær
100 g røget laks i skiver
lidt olie
purløg og persille til pynt
 
Smør koges op med ingefær der er knust i en hvidløgspresser.
En rund form på 5-8 cm smøres med olie og heri lægges skiftevis karoffelskiver og laks i lag.
Mellem lagene smøres med smør og krydres med salt og peber.
Øverst lægges et lag kartoffelskiver.
Bages ved 170°C i ca. 35 minutter.
Inden serveringen presses timbalen forsigtigt ud af formen og pyntes med lidt grønt på toppen.
Serveres med råmarineret grønkål og tranebærkompot.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pintxos med piperade og SerranoskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarineret oksekød i pitabrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskepateEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mangomousse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os