Logo

Kartoffelsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 kryddersild
5 mellemstore kartofler
3 hårdkogte æg
50 g mayonaise
1 dl letpisket piskefløde
Vineddike, karry, salt og sukker efter smag
4 spsk purløg
4 tomater

Skær sildene i små stykker. Skær kartofler og 2 æg i skiver og hak det tredie æg.
Læg en bund af kartofler og æg på et fad.
Bland mayonnaise med fløde, og smag til med vineddike, karry, salt og en anelse sukker.
Hæld mayonnaiseblandingen over kartofler og æg. Læg sildene tæt her over, og drys med det hakkede æg til sidst.
Pynt med purløg og tomatbåde.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeostDenne omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost er den en lækker ret at server...
• Brogede SildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pikante riskager - diabetikerUanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide...
• Kræmmerhuse med flødeskum og bærDenne dessert er en pæredansk klassiker: sprøde kræmmerhuse med flødeskum og sommerbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!