Logo

Mexicansk omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, hakkede
1-2 chili med frøene fjernet, finhakket
2 forårsløg, finthakkede (den grønne del gemmes til pynt)
2 tomater, skåret i mindre tern
8 æg
8 spsk vand
1/2 tsk salt
hvid peber
2 spsk olivenolie
50 g cheddarost
1 1/2-2 spsk hakket frisk koriander til pynt
tacosauce
 
Varm olien i en stor stegepande og svits hvidløg og chili 30 sek.
Tilsæt det hvide af forårsløgene og tomater og steg 2-3 minutter.
Tag grønsagsblandingen op og stil til side.
Pisk æg, vand, salt og peber sammen med en gaffel.
Varm resten af olien og hæld æggemassen på.
Rør med ottetalsbevægelser, til æggemassen begynder at stivne.
Dæmp varmen og drys revet cheddar over.
Lad osten smelte.
Kom tomat-løgblandingen på.
Drys med den hakkede grønne del af forårsløg, hakket koriander og lidt revet cheddarost.
Server med tacosauce og chili-majsmuffins.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblesildSild og æbler er en god smagskombination. Her er gammeldagsmodnede sildefileter vendt i en...
• Madmuffins med ost- og chilifyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med limedipServer danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os