Logo

Mexicansk omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, hakkede
1-2 chili med frøene fjernet, finhakket
2 forårsløg, finthakkede (den grønne del gemmes til pynt)
2 tomater, skåret i mindre tern
8 æg
8 spsk vand
½ tsk salt
hvid peber
2 spsk olivenolie
50 g cheddarost
1 ½-2 spsk hakket frisk koriander til pynt
tacosauce
 
Varm olien i en stor stegepande og svits hvidløg og chili 30 sek.
Tilsæt det hvide af forårsløgene og tomater og steg 2-3 minutter.
Tag grønsagsblandingen op og stil til side.
Pisk æg, vand, salt og peber sammen med en gaffel.
Varm resten af olien og hæld æggemassen på.
Rør med ottetalsbevægelser, til æggemassen begynder at stivne.
Dæmp varmen og drys revet cheddar over.
Lad osten smelte.
Kom tomat-løgblandingen på.
Drys med den hakkede grønne del af forårsløg, hakket koriander og lidt revet cheddarost.
Server med tacosauce og chili-majsmuffins.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?