Logo

Mexicansk salat med kidneybønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk salat med kidneybønner

 

Du kan lave denne salat på ingen tid, hvis du har et par gode dåser ved hånden. Nyd salaten til frokost med groft brød og måske en rest kød eller fisk. Klar på 15 min.

4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

1 dåse kidneybønner

1 dåse majskerner eller 150 g frosne

3 tomater

1 grøn peberfrugt

½ frisk chili

1 spsk olie

3 spsk limesaft

frisk koriander eller persille

salt og peber

*

 

Hæld kidneybønner og majs i et dørslag eller en sigte, og lad dem dryppe af.

Skyl tomaterne, og skær dem i terninger.

Rens peberfrugten, og skær den i terninger.

Rens chilien, og hak den fint.

Vend bønner, majs, tomater, peberfrugter og chili sammen med olie og limesaft.

Smag til med salt og peber, og drys med friskhakket koriander eller persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?