Logo

Mexicansk salat med kidneybønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mexicansk salat med kidneybønner

 

Du kan lave denne salat på ingen tid, hvis du har et par gode dåser ved hånden. Nyd salaten til frokost med groft brød og måske en rest kød eller fisk. Klar på 15 min.

4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

1 dåse kidneybønner

1 dåse majskerner eller 150 g frosne

3 tomater

1 grøn peberfrugt

½ frisk chili

1 spsk olie

3 spsk limesaft

frisk koriander eller persille

salt og peber

*

 

Hæld kidneybønner og majs i et dørslag eller en sigte, og lad dem dryppe af.

Skyl tomaterne, og skær dem i terninger.

Rens peberfrugten, og skær den i terninger.

Rens chilien, og hak den fint.

Vend bønner, majs, tomater, peberfrugter og chili sammen med olie og limesaft.

Smag til med salt og peber, og drys med friskhakket koriander eller persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn bønnepurébønnepuré, som er rigtig lækker (og sund) kan serveres med tomatbrød, som mange børn vil...
• Bagte chili beans med majs, rodfrugter, tacos og cheddarostDer indgår chili – dem kan du med fordel variere eller erstatte med rød og grøn peber –...
• Grøn bønnepurébønnepuré, som er rigtig lækker (og sund) kan serveres med tomatbrød, som mange børn vil...
• JorbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os