
 
En dejlig mættende
salat sprængfyldt med gode proteiner. Tilsæt evt. lidt friskhakkede
krydderurter som persille, basilikum, oregano eller mynte. Den er nem og
enkel at lave
4 personer 
 
#
2 dåser bønner (fx
kidneybeans og hvide bønner) 
250 g grønne bønner 
1 rødløg 
 
Dressing: 
1 spsk vineddike 
3 spsk olie 
1-2 fed hvidløg 
salt og peber 
*
 
Hæld dåse-bønnerne
på en sigte, skyl dem i rigeligt koldt vand og lad dem dryppe godt af. 
Nip de grønne bønner
og blancher dem i kogende letsaltet vand 3-4 min. 
Rør en dressing af
vineddike og olie. 
Smag til med presset
hvidløg, salt og peber. 
Vend bønnerne med
dressingen. 
Pil rødløget, halver
det og skær det i meget tynde skiver. 
Vend dem i salaten
og lad den trække min. 20 min. 
Server som tilbehør
til kød og fisk. 
Salaten er også god
at medbringe i en lille boks til frokost. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin