Logo

Muslinger med tomat og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinger med tomat og chili

 

1 kg muslinger

1 løg

500 g modne tomater

1-2 chili

2 fed hvidløg

½ fl. tør hvidvin

frisk koriander

olivenolie

salt og peber

  

Rens muslingerne grundigt (åbne muslinger der ikke lukker sig ved et let bank, kasseres).

Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde, og sauter løget.

Tilsæt tomater, der er skåret i tern, chili, hvidløg og hvidvin.

Lad det simre i 4-5 minutter.

Krydr med salt og peber.

Kom muslingerne ved, og rør godt rundt.

Læg låg på gryden.

Når muslingerne åbner sig, efter ca. 3-4 minutter, tilsættes frisk koriander, og retten er klar (husk, at uåbnede muslinger kasseres).

Server med godt brød til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?