Logo

Muslinger med tomat og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muslinger med tomat og chili

 

1 kg muslinger

1 løg

500 g modne tomater

1-2 chili

2 fed hvidløg

1/2 fl. tør hvidvin

frisk koriander

olivenolie

salt og peber

  

Rens muslingerne grundigt (åbne muslinger der ikke lukker sig ved et let bank, kasseres).

Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde, og sauter løget.

Tilsæt tomater, der er skåret i tern, chili, hvidløg og hvidvin.

Lad det simre i 4-5 minutter.

Krydr med salt og peber.

Kom muslingerne ved, og rør godt rundt.

Læg låg på gryden.

Når muslingerne åbner sig, efter ca. 3-4 minutter, tilsættes frisk koriander, og retten er klar (husk, at uåbnede muslinger kasseres).

Server med godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sardiner, marineredeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønlangkål med kogt flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skønne SildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RegnbuestykkerDu kan lave disse skønne trefarvede iskager med færdigkøbt eller hjemmelavet is og i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!