Logo

Muslinger med ragout af nye kartofler og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muslinger med ragout af nye kartofler og lime

 

1 kg rensede muslinger

6 snittede kartofler

1 fintsnittet løg

1/2 fl. tør hvidvin

saft fra 1 moden lime

frisk koriander

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde, og sauter kartofler og løg i 2 minutter.

Tilsæt hvidvin, og kog det igennem.

Kom muslingerne ved sammen med limesaften, og læg låg på gryden.

Når muslingerne åbner sig (husk, uåbnede muslinger kasseres), vendes retten med plukket koriander.

Server retten rygende varm med godt brød til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PålægsskyPålægssky kan fx bruges på en rullepølsemad sammen med rå løg
• Farserede auberginerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødfisk på salat med kapers og grøn dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nektariner med AmarettoDenne specielle sommerdessert er som en gave fra guderne. En delikat fest for såvel ganen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os