Logo

Muslinger med ragout af nye kartofler og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinger med ragout af nye kartofler og lime

 

1 kg rensede muslinger

6 snittede kartofler

1 fintsnittet løg

½ fl. tør hvidvin

saft fra 1 moden lime

frisk koriander

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde, og sauter kartofler og løg i 2 minutter.

Tilsæt hvidvin, og kog det igennem.

Kom muslingerne ved sammen med limesaften, og læg låg på gryden.

Når muslingerne åbner sig (husk, uåbnede muslinger kasseres), vendes retten med plukket koriander.

Server retten rygende varm med godt brød til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?