Logo

Muslinger med hvidvin, chili, persille og fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muslinger med hvidvin, chili, persille og fløde

 

1 kg muslinger

2 fintsnittede skalotteløg

1 stærk chili

2 fed fintsnittede hvidløg

1/2 fl. tør hvidvin

2 dl piskefløde

1 bdt hakket bredbladet persille

olivenolie

salt og peber

 

Rens muslingerne, og husk, at uåbnede muslinger, der ikke lukker sig ved et let bank, skal kasseres.

Varm lidt olie i en rummelig gryde, og sauter løg, chili og hvidløg i 2 minutter.

Tilsæt hvidvin, og kog det igennem.

Kom muslingerne ved, og vend det hele sammen.

Kom et låg på gryden.

Når muslingerne åbner sig (husk uåbnede muslinger kasseres), sigtes suppen og koges igen med fløde.

Smag til med salt, peber og persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (20 stemmer)
Siden er blevet set 16.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Danish open faced sandwiches and fast foodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roethlisburger - Roethlisberger 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskegryde, marineretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os