
 
Den lækre rejesalat
er god til frokost med ristet brød eller som fyld i lune tarteletter. 
6-8 personer. Arbejdstid:
20 min. 
 
#
2 stilke bladselleri
1 peberfrugt 
300 g pillede rejer 
lidt dild til pynt 
 
Dressing: 
4 spsk mayonnaise 
4 spsk fromage frais eller cremefraiche 
1-2 tsk dijonsennep 
2-3 tsk citronsaft 
2-3 tsk chilisauce eller ketchup 
fintsnittet dild 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
salatblade 
ristet brød 
*
 
Rens
bladselleristilke og peberfrugt, og snit dem fint. 
Dryp rejerne godt af
på køkkenrulle. 
 
Pisk dressingen
sammen, og smag til med sennep, citronsaft, chilisauce, salt og peber. 
 
Vend rejer og grønsager
i dressingen, og anret salaten på skyllede, slyngede salatblade. 
Pynt med dild og
server med ristet brød. 
 
TIPS: Du kan bruge
andre grønsager til salaten, fx ærter, artiskokhjerter, asparges eller rå
champignon. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin