Logo

Nordafrikansk løgomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 løg
4 spsk olivenolie
fennikelfrø
6 æg
1 spsk tørret mynte
salt, friskkværnet peber
 
Skær løgene i tynde skiver og svits dem let brune i olie.
Smag til med salt og en prise fennikelfrø.
Svits videre ved ganske svag varme i tre kvarter - tilsæt lidt vand, når det er nødvendigt.
Rør æggene og smag til med salt og peber.
Tilsæt løgene og den tørrede mynte.
Ophed resten af olien på panden og hæld æggemassen på.
Når den er næsten stivnet på oversiden, vendes den med en tallerken og
brunes på oversiden.
Serveres varm.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Canelloni med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzatoastEn lækker frokost - nyd den hjemme eller tag den med. Også lækkert som tilbehør til fx en...
• Danablu rørt med rom og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær ostedyp med frisk frugtPrøv den lækre blåbær-ostedip med frisk frugt som lækker og sund snack eller dessert-...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!