Logo

Nye skidne æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 hårdkogte æg pillede og halverede eller skivede
 
Sauce:
2 spsk sennepsfrø
2 dl vand
2 1/2 dl cremefraiche eller mager fromage frais
1 tsk sennep
salt, friskkværnet peber
 
Drys: 150 g pillede rejer evt. frosne og optøede
 
Arranger æggene på et serveringsfad.
Sennepssauce:
I en lille gryde med vand koges sennepsfrøene i to minutter.
Lad dem dryppe af i en fintmasket sigte.
Nu vil de være sprøde som æggene i kaviar og smage som mild sennep.
Kom cremefraiche i en røreskål, smag til med sennep, salt og peber.
Bland sennepsfrøene i.
Fordel saucen over æggene og drys med rejer.
Hertil ristet rugbrød
 
Tips: Sennepsfrø kan købes på apoteket.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AmagermadderKlap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg...
• Mexicansk bønnesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlomkålssouffleEn souffle er en ret æggeret og kan laves med mange ingredienser- måske er...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!