Logo

Nystegt sild på knækbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
12 sildefileter
1 dl hvedemel
2 æg
1 dl rugmel
1 tsk salt
Smør til stegning
4 stykker knækbrød
 
Peberrodssalsa:
2 avocadoer skåret i 1/2 cm store stykker
1 finthakket chili
2 spsk friskreven peberrod
2 finthakkede skalotteløg
3 spsk olivenolie
3 spsk limesaft
3 dråber tabasco
Salt og peber
 
Vend sildene i hvedemel, sammenpisket æg og derefter i rugmel.
Steg sildene et par minutter på hver side i brunet smør ved høj varme. Den skal blive brun og sprød.
Server på knækbrød med peberrodssalsa både over og under fisken.
 
Peberrodssalsa: Bland og smag til med salt og peber og server straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.