Logo

Nystegt sild på knækbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 sildefileter
1 dl hvedemel
2 æg
1 dl rugmel
1 tsk salt
Smør til stegning
4 stykker knækbrød
 
Peberrodssalsa:
2 avocadoer skåret i ½ cm store stykker
1 finthakket chili
2 spsk friskreven peberrod
2 finthakkede skalotteløg
3 spsk olivenolie
3 spsk limesaft
3 dråber tabasco
Salt og peber
 
Vend sildene i hvedemel, sammenpisket æg og derefter i rugmel.
Steg sildene et par minutter på hver side i brunet smør ved høj varme. Den skal blive brun og sprød.
Server på knækbrød med peberrodssalsa både over og under fisken.
 
Peberrodssalsa: Bland og smag til med salt og peber og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Frokost ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret blandet bønnesalat ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banansalat i friske peberfrugterDenne salat med banan og æg der serveres i en pbberfrugt er et spændende tilbehør, forret...
• - Juleaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!