Logo

Nøddefarserede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-8 sildefileter
 
50 g finthakkede nødder
2 spsk klippet purløg
2 spsk frisk ost eller mager flødeost
1 tsk fintreven citronskal
salt og peber
50 g rugmel
 
2 dl cheasy fraiche 9%
1-2 tsk grov sennep
1/2 tsk honning
salt og peber
 
Rør nødder, purløg, ost, citronskal, salt og peber sammen.
Bred fileterne ud på et bræt.
Fordel en stribe fyld på hver filet og luk dem.
Pres dem sammen, så de holder faconen under stegningen.
Drys sildene med salt, vend dem i rugmel og steg dem på panden i margerine 4-5 min.
Læg sildene på et fad.
Hæld den syrnede fløde på panden, og varm den ganske kort igennem.
Smag til med sennep, honning, salt og peber.
Servér sennepsfløden til sildene sammen med kartofler eller groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med safran og babyspinatlaks, ørred eller havkat kan også bruges til denne dejlige pastasalat
• Æggekage med flæsk og rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Majsmuffins med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, chokolade, "crème brûlèe"-rør og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!