Logo

Nøddefarserede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-8 sildefileter
 
50 g finthakkede nødder
2 spsk klippet purløg
2 spsk frisk ost eller mager flødeost
1 tsk fintreven citronskal
salt og peber
50 g rugmel
 
2 dl cheasy fraiche 9%
1-2 tsk grov sennep
1/2 tsk honning
salt og peber
 
Rør nødder, purløg, ost, citronskal, salt og peber sammen.
Bred fileterne ud på et bræt.
Fordel en stribe fyld på hver filet og luk dem.
Pres dem sammen, så de holder faconen under stegningen.
Drys sildene med salt, vend dem i rugmel og steg dem på panden i margerine 4-5 min.
Læg sildene på et fad.
Hæld den syrnede fløde på panden, og varm den ganske kort igennem.
Smag til med sennep, honning, salt og peber.
Servér sennepsfløden til sildene sammen med kartofler eller groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn hummusBlend friske ærter i hummussen, og tilsæt evt. lidt friskhakket mynte sammen med persillen
• Skotske ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friskostparfait med mynte- og sirupsmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os