Logo

Nøddesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
150 g sukker
150 g margarine
3 æg
3 spsk fløde
1 tsk bagepulver

Pynt:
50 g margarine
100 g hakkede nøddekerner
90 g sukker
15 g hvedemel
3 spsk fløde

Margarinen skal have konsistens som mayonnaise.
Margarine og sukker røres hvidt.
Æggene tilsættes et ad gangen.
Hvedemel, bagepulver og fløde tilsættes og dejen røres til den er ensartet.
Dejen hældes op i en smurt og melet bradepande 20x30 cm..
Bages i en 175ºC varm ovn på midterste rille i 15 minutter.
Pynten smeltes sammen ved svag varme og fordeles på den halvbagte
dej.
Kagen sættes igen i ovnen i 10-15 minutter til den er svagt lysebrun.
Lad kagen afkøle i bradepanden før den skæres i snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt peberfrugt med oksekød og fuglelever.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med varmroget laksSuperlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt a la sauce tartare, og vend...
• Grøn hummusBlend friske ærter i hummussen, og tilsæt evt. lidt friskhakket mynte sammen med persillen
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!