150 g  hvedemel
150 g  sukker
150 g  margarine
3 æg
3 spsk  fløde
1 tsk  bagepulver
 
Pynt: 
50 g  margarine
100 g  hakkede nøddekerner
90 g  sukker
15 g  hvedemel
3 spsk  fløde
Margarinen skal have konsistens som mayonnaise.
Margarine og sukker røres hvidt.
Æggene tilsættes et ad gangen.
Hvedemel, bagepulver og fløde tilsættes og dejen røres til den er ensartet.
Dejen hældes op i en smurt og melet bradepande 20x30 cm..
Bages i en 175ºC varm ovn på midterste rille i 15 minutter.
Pynten smeltes sammen ved svag varme og fordeles på den halvbagte 
dej.
Kagen sættes igen i ovnen i 10-15 minutter til den er svagt lysebrun.
Lad kagen afkøle i bradepanden før den skæres i snitter.