Logo

Oksecarpaccio som på Harrys bar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksecarpaccio som på Harrys bar

 

Carpaccio blev opfundet af kokken på Harrys bar i Venedig, da en gæst, en italiensk grevinde, var på kur og hverken måtte indtage kogt eller stegt kød. Retten fik navn efter en italiensk kunstner, Vittore Carpaccio, som var berømt for sin kærlighed til dybe røde farver.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150-200 g afpudset oksemørbrad

salt og peber

2 tsk olie

50 g mayonnaise

1-2 tsk citronsaft

1-2 tsk engelsk sauce

evt. lidt knust hvidløg

1-2 spsk mælk eller fløde

50 g parmesanost (i flager)

50 grucolasalat

*

 

Læg kødet i fryseren 1 times tid og skær det så i papirtynde skiver.

 

Bred kødet ud på 2 tallerkener, drys med lidt flagesalt og friskkværnet peber og stænk med olie.

 

Smag mayonnaisen til med citronsaft og engelsk sauce, og tilsæt mælk eller fløde til en passende konsistens.

Dryp dressingen over kødet og drys med parmesanost og rucolasalat.

 

TIPS: Du kan evt også bruge kød, som ikke er frosset: Skær kødet, så tyndt som du kan, og bank skiverne helt tynde mellem to fryseposer.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her